bezglutenowe brownie z kremem jogurtowo-malinowym

Kolejny konkurs kulinarny i kolejne wyzwanie. Do wzięcia udziału w tych „zawodach” skusiły mnie nie tylko nagrody, ale przede wszystkim zadanie konkursowe. Tematem głównym miał być cukier, pod którym mieści się dosłownie wszystko. Pomysłów jest co niemiara, ale ja postawiłem na ciasto proste, niezwykle dobre, bezglutenowe a do tego w miarę możliwości zdrowe i ładne. Mam nadzieję, że się udało 🙂

icon latwy
Kontakt Masz jakieś pytania dotyczące przepisu? Napisz do mnie!

70 odpowiedzi na “bezglutenowe brownie z kremem jogurtowo-malinowym”

  1. No, proszę nawet zwykły, podstawowy składnik deseru potrafi tak podziałać na wyobraźnię, że można stworzyć jakże proste i jakże piękne zarazem ciasto 🙂

Pozostaw odpowiedź Wiewióra Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *