torcik oreo
Te małe, uroczne, czarne ciasteczka znają i kochają chyba wszyscy. Mają w sobie to coś, co nie pozwala przejść obok nich obojętnie. Moje ciasto z wykorzystaniem tych markizów to tort przygotowany na zimno. Dlatego nikomu nie powinien sprawić kłopotów. Jest szybki i prosty w przygotowaniu a do tego niezwykle delikatny i kremowy.

Kontakt
Masz jakieś pytania dotyczące przepisu?
Napisz do mnie!
no no zaszalałeś, pysznie wygląda
Miło mi 🙂
Idealny, poszalałeś nie ma co. Pyszności 🙂
Dzięki 🙂
Ślinka cieknie:-) Wygląda obłędnie i pewnie tak samo smakuje:-)
Nie mogę zaprzeczyć 😀
Piękny;)
Dzięki 🙂
prezentuje się wspaniale 😉
Starałem się 😀
Wygląda obłędnie. Podkradłabym porcję dla siebie. Przepis łatwy a tort wspaniały 🙂
No to zapraszam na kawałek z kawką 😀
uwielbiam te ciasteczka ! tort rewelacja, prosty, pięknie wygląda i smaczny na pewno też 🙂
Zgadza się 😀
Jak zawsze pełna perfekcja – najchętniej zjadłbym ten torcik w całości! ;D
Hehe, wcale się nie dziwię 😀
Obłędny 😀 Tyle śmietany i mascarpone, na zjedzeniu jednego kawałka by się nie skończyło 🙂
I to mnie cieszy najbardziej 😀
Za oreo samymi w sobie nie przepadam – są za słodkie i raczej mdłe; ale jako dodatek do ciast są niezastąpione! 🙂
Torcik wygląda uroczo 🙂
Ja też nie lubię za specjalnie tych ciastek. Tzn. same markizy, bez kremu, są dobre 😀
Dokładnie 🙂
jak nie lubię oreo, tak dla tego torcika bym go zjadła 😀
wygląda mega!
Myślę, że przekonałabyś się do smaku tych ciastek 😀
Zrobiłabym, ale najpierw to muszę taką mini tortownicę dorwać! 🙂
ten torcik przebija wszystko, trafił w moje serce. od dzisiaj ten blog staje się moim ulubionym 🙂
Czy krem z ciasteczek można dodać do masy?