torcik jogurtowo malinowy
Ostatnie tygodnie pochłaniają mnie na tyle, że niestety nie mam za wiele czasu na pichcenie w domu. W końcu jesteśmy w środku sezonu, który wymaga dużo pracy i poświęcenia. Mam nadzieję, że niedługo uda mi się trochę zwolnić i oddać się nowym przepisom. Tymczasem przygotowałem dla Was dosyć prosty torcik jogurtowo malinowy. Powstał on na bazie musu jogurtowo-malinowego z kruszonką z dodatkiem białej czekolady. Mam nadzieję, że smak malin orzeźwi Was chociaż trochę w te upalne dni 🙂

Kontakt
Masz jakieś pytania dotyczące przepisu?
Napisz do mnie!
Jak zwykle mistrzowsko 🙂 aż chce się wbić widelczyk w to ciacho 🙂
To smacznego 😀
waw 🙂 idealne ciacho <3
Miło mi 🙂
nie ma rozowego barwnika w skladnikach, mozna przeoczyc robiac zakupy co ciasta 🙂
Już poprawione 🙂
Piękne i subtelne 🙂
Dzięki 😀
Nie mogę tu wchodzić, bo ślinię ekran 😀 😀
Oj tam oj tam ;p
Przepięknie wygląda i na pewno nieziemsko smakuje 🙂
Miło mi 🙂
Obłędny kolor☺
Dzięki 🙂
w którym momencie kładzie się kruszonkę z musem na pate breton?
Po oblaniu musu 🙂
Glukoza ma być w proszku, płynie, czy syrop glukozowy?
Syrop glukozowy 🙂
Skusiłam się i zrobiłam – wyszedł pycha 🙂
Mam trochę nietypowe pytanie… Planuję zrobić sernik na zimno i czy jest jakaś polewa, którą można oblać sernik i zamrozić na kilka dni? Niestety w tym przypadku muszę przygotować gotowca kilka dni wcześniej i mam zagwozdkę 🙂
Niestety nie mam pojęcia 🙁
A jak długo można przechowywać w lodówce glazurę lustrzaną? Czy po tygodniu będzie ok?
Tak, glazurę wystarczy dokładnie zafoliować, a przed użyciem rozpuścić w mikrofalówce do temperatury ok. 30-35 stopni 🙂
Pięknie wygląda, a z malinami to i na pewno świetnie smakuje 🙂
jak pięknie wygląda!!!
Pięknie wygląda, kolor polewy jest fantastyczny 🙂
Miło mi to słyszeć 😀
Wygląda jak marzenie 🙂
Dzięki wielkie 🙂
Cudowności!
Miło mi 🙂
Nie widze syropu glukozowego w przepisie, a zazwyczaj jest w glazurze. Kiedy i ile go dodać?
To jest wersja bez glukozy 🙂